Iedere middelbare scholier weet: de tas die je iedere dag mee moet nemen naar school, is zwaar. Zelfs al laat je de boeken die je thuis niet nodig hebt in je kluisje liggen, dan nog zijn er zoveel vakken waar je huiswerk van hebt dat je alsnog een heleboel boeken mee naar huis moet nemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere spullen die je iedere dag nodig hebt. Wij noemen: schriften, etui, agenda, rekenmachine, passer, geodriehoek, broodtrommel en niet te vergeten, je telefoon, portemonnee en fietssleutels. Om al je schoolbenodigdheden mee te kunnen nemen, heb je natuurlijk een goede tas nodig. Bij HelloBags vind je diverse tassen waarin je al je schoolspullen kunt vervoeren.

  

Rugzak of schoudertas?

Een rugzak is zo’n beetje de standaarduitrusting van iedere scholier. Niet gek, want rugzakken zijn nu eenmaal superpraktisch als je veel mee moet nemen. Ze bieden genoeg ruimte voor al je schoolspullen en zijn makkelijk te tillen. Zijn rugzakken niet jouw favoriete fashion item? Dan ga je misschien liever voor een hippe schoudertas. De moderne schoudertassen worden regelmatig gebruikt om mee te nemen naar school. Zolang er voldoende ruimte is om al je schoolspullen mee te nemen, maakt het niet uit hoe je tas eruit ziet. Ga dus voor het model dat jij leuk vindt, en waarmee je graag jarenlang wil doen.


Stevig materiaal

Belangrijk voor een schooltas waarin zware spullen worden gedragen, is dat-ie gemaakt is van stevig materiaal. Een schooltas krijgt gedurende de schoolperiode namelijk veel te verduren. Niet alleen neem je er veel gewicht op mee, hij wordt vaak niet heel zachtzinnig behandeld. Denk aan het meenemen op je fiets en aan alle plaatsen waar je hem neerzet. Het is dus van groot belang dat het materiaal waarvan de tas gemaakt is tegen een stootje kan. Daarom vind je bij HelloBags alleen tassen van de hoogste kwaliteit.