Ga je een weekendje weg? Of zit je op kamers, maar ga je in de weekends naar het huis van je ouders? Dan ervaar je waarschijnlijk veel gemak van een reistas. Een reistas is namelijk ideaal om een beperkt aantal spullen in te vervoeren. Denk aan wat kleding, ondergoed en de noodzakelijke toiletartikelen. In een reistas pak je deze spullen gemakkelijk in en ga je meteen op pad. Ben je regelmatig onderweg? Dan heb je misschien wel een standaard reisuitrusting die je bewaart in deze tas.

  

Wel of niet zelf tillen?

Omdat een reistas meestal niet al te groot en zwaar is, kun je hem gemakkelijk zelf tillen. Veel reistassen zijn daarom ook voorzien van stevige hengsels met een optimaal draaggemak. Bovendien kun je een dergelijke tas ook gebruiken wanneer je gaat sporten. De tassen bieden voldoende ruimte om je sportkleding en –schoenen in op te bergen, en je houdt nog ruimte over voor je douchespullen en persoonlijke verzorgingsproducten. Vind jij het toch te zwaar om de tas zelf te tillen? Maak je geen zorgen, want er zijn genoeg reistassen beschikbaar met wieltjes. De reistas met wieltjes is bovendien ook praktisch wanneer je met het vliegtuig op reis gaat.


Model reistas

Reistassen zijn beschikbaar in uiteenlopende modellen. Een kleine weekendtas die je zelf moet dragen, is het meest geschikt voor de reiziger die weinig bagage nodig heeft. Ben jij iets minder fanatiek met lichtgewicht reizen (lees: je neemt standaard veel te veel mee)? Bespaar dan je rug en kies voor een reistas met wielen, die vaak groter zijn van formaat. Ook wat betreft het design zijn de mogelijkheden eindeloos: val op met een vrolijke print of ga voor zakelijk met een neutrale tas. Voor welke reistas je ook kiest, één ding is zeker: bij HelloBags vind je altijd een tas van de beste kwaliteit.