Een heuptas is dé ideale accessoires voor de fervente vakantieganger. Waarom? Heuptassen zijn makkelijk mee te nemen, omdat deze klein zijn en dus overal in past. Bovendien is een heuptas heel gemakkelijk te dragen: doe al je belangrijke (reis)documenten erin en je hebt ze snel bij de hand, zonder dat je rugpijn of schouderpijn krijgt van een te zware tas. Daarnaast zijn je spullen veilig opgeborgen omdat ze dicht bij je lijf zitten. Dat maakt het voor zakkenrollers heel lastig om ongemerkt iets te stelen. Wij geven een extra tip: haal de band van de heuptas door de riemlussen van je broek om te voorkomen dat iemand de tas kan losmaken en alsnog kan stelen.

 

Wat stop je in een heuptas?

Omdat een heuptas dicht bij je lichaam zit, heb je snel alle spullen bij de hand die je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat met het vliegtuig, is het handig om je paspoort, je vliegtickets en boarding pass in een heuptas op te bergen. Zo heb je ze snel te pakken wanneer ernaar wordt gevraagd en hoef je niet je hele tas of koffer te doorzoeken terwijl achter je nog een lange rij mensen staat te wachten. Ook op vakantie komt de heuptas zeer goed van pas. Tijdens een wandeling door de natuur berg je je camera op in de heuptas, zodat je hem snel kunt pakken bij een bijzonder moment. Bij een citytrip berg je er je portemonnee en telefoon in op: veilig en makkelijk.


Heuptas als fashion item

Associeer jij heuptassen nog met het woord oubollig? Dat is niet nodig! Hoewel deze tassen er vroeger nou niet bepaald modieus uitzagen, is dat tegenwoordig wel veranderd. Verschillende merken hebben hele mooie heuptassen die bovendien super stevig en betrouwbaar zijn. Geen reden meer om geen heuptas te dragen. Bij HelloBags vind je diverse hippe heuptasjes van de beste kwaliteit. Met welke heuptas ga jij binnenkort op reis?