Verzenden & retourneren


Verzenden

HelloBags bezorgt GRATIS jouw perfecte tas of koffer in Nederland of Belgie aan huis of op je werk. Dit nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Wij streven naar een bezorging binnen 1 werkdag. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan zorgen wij dat jouw pakket op de dag van de bestelling wordt overgedragen aan onze bezorgers van PostNL. Zij verzorgen de verdere afhandeling van de bestelling. Je bestelling kan je volgen met Track & Trace van PostNL. Zo weet je altijd waar jouw bestelling is.

Levering

Wanneer een product tijdelijk niet op voorraad is berichten wij je direct per telefoon of per mail. Je kunt er dan voor kiezen om een alternatief product te kiezen, te annuleren of te wachten.


Retourneren

Ben je niet tevreden over het door jouw gekochte product? Je kunt  binnen 14 dagen na ontvangst van het gekochte product, GRATIS retoursturen. Zonder opgave van redenen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het goed fysiek in bezit krijgt. 

Hoe doe je dat?

Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden. Liefst in oorspronkelijke verpakking van ontvangen.  Wij verzoeken je de oorspronkelijke aankoopnota of factuur in de doos erbij te stoppen.

Verder is het van belang dat het product compleet en, indien redelijkerwijs mogelijk, ongebruikt in oorspronkelijke verpakking zit.  Wanneer producten beschadigd of incompleet zijn kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Je kunt op eigen wijze herroepen of terug sturen of je kunt het Stappenplan volgen:

Als je een artikel retour wilt sturen neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Geef hierbij duidelijk aan of je het wilt terug zenden en aankoopbedrag crediteren of wilt omruilen voor een ander artikel.

Je ontvangt van ons daarna zo spoedig mogelijk een mail met verdere informatie voor het GRATIS retoursturen van het artikel. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of betalen het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van herroepen' terug. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen óf tot er is aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee de oorspronkelijke transactie mee verricht is, tenzij je uitdrukkelijk anderzins heeft ingestemd. In ider geval zullen wij hiervoor geen kosten in rekening brengen.