Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden HelloBags

Voor onze webshop hanteren we de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDEAL;
  • vooruitbetaling;
  • rembours
  • Visa Card of MasterCard
  • Paypal

 

iDEAL – Online betalen via je eigen bank (gratis)

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt je direct met iDEAL betalen.

Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

De verwerkingssnelheid van iDEAL is hoog. Op het moment dat je jouw bestelling voor 18.00 uur plaatst en middels iDEAL betaald, ben je ervan verzekerd dat je jouw bestelling de volgende werkdag in huis hebt. (Mits op voorraad)

 De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig betalen via een vertrouwde omgeving; uw eigen bank
  • Op werkdagen voor 18.00 uur besteld en met iDEAL betaald? Morgen in huis! 


Vooruitbetaling
 of 50% deelbetaling
Het alternatief voor iDEAL. Heeft je geen toegang tot iDEAL, of maakt je geen gebruik van een van bovenstaande banken, dan kun je kiezen voor volledige vooruitbetaling of een deelataling van minimaal 50%.  Bij vooruitbetaling is de verwerkingssnelheid lager en zal de bestelling niet dezelfde dag verzonden worden. Bij deelbetaling van minimaal 50% van het aankoopbedrag kun je na ontvangst van de goederen het restant betalen. 

- Vooruitbetalen is veilig en gratis.

- Houd rekening met één tot drie dagen verwerkingstijd.

- Vermeld bij het overschrijven jouw ordernummer uit jouw orderbevestiging.

Je kunt het totaalbedrag inclusief de verzendkosten overmaken naar bankrekeningnummer:

IBAN: NL70ABNA0546500501

ten name van HelloBags te Rosmalen.

Heb je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, overweeg dan een iDEAL betaling. Dit is volledig gratis en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden!

 

Let op: Buiten Nederland is Rembours niet mogelijk!


Visa Card of Mastercard

Bij ons kan je ook met creditcard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die jouw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.

Je bestelling zal, afhankelijk van de verwerkingssnelheid van de creditcardmaatschappij, binnen één tot drie werkdagen worden verzonden. Wil je dat de bestelling dezelfde dag verzonden hebben, overweeg dan een iDEAL betaling. Dit is gratis en super snel.