Over ons

Welkom bij HelloBags.nl, jouw winkel in koffers en tassen!

Of je nu Rome voor het eerst bezoekt, met de kinderen een weekendje weg gaat, een belangrijke zakenreis gaat maken of gezellig met vrienden uit gaat, HelloBags is de eerste stap van je reis.
Medio 2015 zijn wij gestart met Passie en Plezier om antwoord te gaan geven op de vraag “ Waar kan ik mijn perfecte tas vinden?”. 

Wij willen dat jouw tas perfect is.

Vanuit HelloBags leveren we niet alleen tassen, wij leveren dé tas die absoluut de juiste is voor jouw reis. Bij HelloBags kan je makkelijk, snel en overzichtelijk jouw perfecte tas vinden. Ons assortiment en de keuze is alleen maar aan het groeien.

Bij ons weet je waar je aan toe bent: niet zomaar een standaard plaatje van een koffer of tas, maar een uitgebreide beschrijving met duidelijke foto's. En kom je er toch niet uit? Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen professioneel en deskundig te beantwoorden. Zo weet je precies wat je koopt, en behoren miskopen tot het verleden.

Bij ons koop je met vertrouwen en ons bestelsysteem is snel en veilig. Ga je al snel op reis, maar heb je nog geen geschikte koffer? Of ben je je favoriete tas kwijtgeraakt, en wil je snel een nieuwe hebben? Geen zorgen, want bij HelloBags kan je koffer of tas zo binnen 24 uur bij jou in huis zijn! Het vinden van koffers, tassen, accessoires, business & laptoptassen, reistassen, rugtassen en schooltassen was nog nooit zo eenvoudig!

 

  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Gratis verzending
  • Soepel retourbeleid
  • 14 dagen zicht garantie
  • Minimaal 2 jaar service en garantie

 

Met HelloBags.nl vind je altijd jouw perfecte tas. Makkelijk, snel en efficiënt.