Rugzakken lijken altijd verbonden te zijn aan scholieren. We kennen het allemaal: de eersteklassers die met een grote rugzak door de school lopen. Maar stiekem zijn rugzakken best wel handig: je doet je bagage op je rug en je bent klaar om te gaan. Ondertussen heb je beide handen vrij voor andere dingen en hoef je niet steeds aan je tas te sjorren om hem goed te hangen. En ze zijn nog trendy ook: in verschillende kleuren, maten en prints is er voor iedereen een mooie casual rugtas te vinden. 

 

Praktische en hippe schooltas

Als je naar school gaat, heb je veel verschillende spullen nodig. Niet alleen schoolboeken voor alle vakken, maar ook schriften, een etui, agenda, rekenmachine en een broodtrommel. Deze spullen neem je natuurlijk mee in een schooltas. Een rugzak is ideaal om te gebruiken als schooltas: hij is stevig, er kan veel in en je kunt hem makkelijk meenemen. Bovendien wordt het zware gewicht dat meestal wordt meegedragen in een schooltas, verdeeld over twee schouders. Dat is beter voor de lichaamshouding én draagt fijner. Als scholier wil je natuurlijk niet voor schut staan vanwege je tas. Dat is ook niet nodig! In ons assortiment vind je hippe en casual rugzakken waarmee je met een gerust hart door de school loopt. 


Op reis met de casual rugtas

Heb je voor school geen rugtas meer nodig, dan kun je een casual rugtas natuurlijk ook gebruiken als je op reis gaat. Vooral tijdens stedentrips is een rugzak gemakkelijk. Met een rugtas heb je namelijk je handen vrij terwijl je shopt, foto’s maakt van mooie gebouwen en door de stad loopt. Wel zo handig, want zo hoef je niet aan anderen te vragen of ze jouw tas willen vasthouden. Bovendien zijn de meeste rugzakken geschikt voor de handbagage. Stop er alle spullen in die je nodig hebt voor onderweg en ook op de plaats van bestemming heb je een handige tas voor dagelijks gebruik.