Ken je die tassen waar postbodes vroeger alle post in rondbrachten? Deze tassen zijn tegenwoordig weer helemaal terug, in verschillende trendy kleuren, vormen en maten. Dat is ook geen wonder, want de postbodetassen zijn superhandig in het gebruik. Ze zijn ruim, gemakkelijk te dragen en zijn handig in het gebruik. Bovendien zijn ze ideaal om mee te nemen naar school: er passen genoeg boeken in en je houdt nog ruimte over voor andere spullen. Bij HelloBags vind je postbags in verschillende soorten en maten.

Geen producten gevonden...

Bijbaan als postbode?

Breng jij de post rond als bijbaan? Dan komt een postbag natuurlijk goed van pas. Maar een postbag is niet alleen geschikt om de post rond te brengen. Ook voor school of college komt hij goed van pas: vanwege de rechthoekige vorm is een postbag perfect geschikt om collegeblokken en boeken in mee te nemen. Bovendien zijn sommige postbags voorzien van een extra stevig vak, waar je bijvoorbeeld een laptop of tablet in kunt doen. Neem je je tas regelmatig mee op de fiets? Dan moet hij tegen wat regen kunnen. Met een postbag hoef je je geen zorgen te maken dat de spullen in je tas nat worden: dankzij de grote flap is je bagage altijd beschermd tegen de regen, zelfs als de tas te vol zit en de rits niet meer dicht kan. Zo sla je maar liefst vijf vliegen in één klap.


Comfortabel te dragen

Als je veel spullen bij je hebt, kan het soms lastig zijn om je tas voor langere tijd aan een arm te dragen. Met een postbag is dat gemakkelijker: omdat je de tas over de schouder draagt, houd je je handen vrij voor andere dingen. Eventueel kun je de tas zelfs met één hand ondersteunen om het gewicht dat op je schouder hangt wat te verminderen. Bovendien zijn schouderbanden comfortabel bij het dragen en zijn ze in lengte te verstellen. Zo is de postbag geschikt voor iedereen: groot of klein, scholier of student en postbode of geen postbode.