Vind jij het lastig of zwaar om je laptop om één schouder te dragen? En ga je altijd op de fiets naar school? Dan biedt een laptoprugzak een uitkomst. Met een laptoprugzak profiteer je van de voordelen van een laptoptas én van die van een rugzak: je laptop is goed beschermd tegen vallen en stoten, je kunt het gewicht verdelen over je schouders en je hebt je handen vrij terwijl je onderweg bent. Bovendien kun je een laptoprugzak ook gebruiken wanneer je je laptop niet nodig hebt op school. 

Mogelijkheden van een laptoprugzak

In een laptoprugzak is het mogelijk om meer dan alleen je laptop te vervoeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van boeken, een collegeblok, rekenmachine, agenda en natuurlijk je telefoon en portemonnee. Zo hoef je niet te sjouwen met allerlei verschillende tassen wanneer je je laptop nodig hebt voor een opdracht op school. Heb je vakantie? Ook dan kan een laptoprugzak goed van pas komen. Als je met het vliegtuig weggaat vervoer je je laptop in de handbagage en je kunt onderweg een spel spelen om de tijd te doden. Bovendien biedt de laptoprugzak ruimte voor bijvoorbeeld kleding, toiletspullen en een paspoort. 


Design laptoprugzak

Bij het ontwerpen van laptoprugzakken staan het draagcomfort en de veiligheid voorop. Een laptop is immers een duur apparaat dat je goed wil beschermen. Met een laptoprugzak kun je erop vertrouwen dat je laptop goed beschermd is. Daarnaast zijn de schouderbanden precies gemaakt om optimaal draagcomfort te bieden. Maar ook aan het design is gedacht: natuurlijk wil je niet voor schut lopen met een lelijke tas. Daarom zijn er laptoprugtassen met een vrolijke print en tassen in basic kleuren. Waar je ook voor gaat: bij HelloBags ben je verzekerd van een laptoprugzak van de beste kwaliteit.