De eerste schooldag: spannend, maar vooral heel leuk! Wie is de nieuwe juffrouw? Wat hebben je klasgenootjes op hun boterham? Aan welk tafeltje mag jij zitten? Op een eerste schooldag zijn alle ervaringen voor een kind nieuw. En hoe kun je een nieuwe periode nu beter beginnen dan met een prachtige rugzak? Bij HelloBags vind je de leukste kinderrugzakken van de beste kwaliteit.

Vrolijk op pad

Met een speciale kinderrugtas steelt ieder kind de show. Of de voorkeur nu uitgaat naar een schattige roze prinsessentas of een stoere kindertas met auto's: voor ieder kind is er een mooie rugzak. Belangrijk voor een kinderrugzak is natuurlijk dat er voldoende spullen in kunnen voor een dagje op het kinderdagverblijf of op school. Genoeg ruimte om een broodtrommel, beker en andere schoolspulletjes op te bergen, is dus noodzakelijk. Is er ook gymles? Met een speciale tas voor de gymspullen heb je ze altijd snel bij de hand.

Goede kwaliteit kinderrugzakken

Niet alle kinderen gaan even voorzichtig met hun spullen om. De rugzak wordt ergens neergegooid omdat de kinderen willen spelen of blijft ergens achter hangen terwijl ze aan het rennen zijn. Het is dus belangrijk dat een kinderrugzak tegen een stootje kan. De kinderrugzakken uit het assortiment van HelloBags zijn daarom niet alleen mooi, maar ook van een uitstekende kwaliteit. De ritsen gaan lang mee en het stof van de tas gaat niet zomaar kapot. Gaat er onverhoopt toch iets stuk? Maak je geen zorgen, want bij ons kun je altijd terecht voor de volledige garantie.