De bowler is weer helemaal terug! Waar deze tas in de jaren ’70 vooral werd gebruik als – zoals de naam als doet vermoeden – bowlingtas, is dat nu niet meer het geval. De bowler is namelijk ook superhandig om dienst te doen als schooltas of als sporttas. Veel ruimte, een mooi uiterlijk, stevig en makkelijk te dragen, zijn een paar eigenschappen die bijdragen aan de populariteit van de bowler. Bij HelloBags vind je diverse bowlers in verschillende formaten en met verschillende prints. Zo is er voor ieder wat wils.

Geen producten gevonden...

Bowler mee naar school

Omdat een bowler heel stevig is, kun je hem gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Sommige scholieren vinden het fijn om hem als schooltas te gebruiken, omdat er veel in kan. Bovendien zitten in de meeste bowlers aan de binnenkant verschillende vakken, zodat alle spullen goed georganiseerd kunnen worden. Maar ook als gymtas of sporttas is een bowler perfect: er is genoeg ruimte of je sportkleding op te bergen en de tas is zeer gemakkelijk te dragen. Hou hem in je hand wanneer hij niet te zwaar is, of doe hem om je schouder zodat je je handen vrij hebt voor andere dingen.


Vrolijk op pad

De mogelijkheden voor het uiterlijk van een bowler zijn eindeloos. Hoewel ze altijd de kenmerken rechte onderkant en ronde bovenkant hebben, zijn ze beschikbaar in diverse kleuren. Denk aan basic kleuren als zwart, grijs, bruin of wit, maar ook aan felle en opvallende kleuren waar je meteen vrolijk van wordt. Staat je tas regelmatig onder de kapstok op school en kun je hem niet meer vinden tussen alle andere tassen en jassen die er liggen? Met een bowler tas in een felle kleur is dit verleden tijd. Die springt er zo goed uit dat je hem snel terug vindt! Zo kom je ook niet meer te laat in de klas of in de gymles.