Ga je binnenkort naar een nieuwe school? Spannend! Natuurlijk wil je weten wie je nieuwe klasgenoten zijn, of je aardige leraren hebt en of je rooster een beetje gunstig is. Begin het nieuwe schooljaar goed met een mooie schooltas van HelloBags. Wat moet er allemaal mee naar school? Voor de middelbare school is dat een stuk meer dan voor de basisschool: je moet je eigen boeken en schoolspullen meenemen en de schooldagen zijn een stuk langer dan eerst. Aan een kleine tas heb je dus niet meer voldoende. Zoek daarom bij HelloBags snel je nieuwe tas uit om het schooljaar goed te beginnen (of voort te zetten).

 

Rugzak of schoudertas

De rugzak is van oudsher een tas die regelmatig wordt gebruikt door scholieren en studenten. Hij is praktisch, er kan veel in en hij gaat jarenlang mee. Maar er zijn mee tassen die geschikt zijn om mee te nemen naar school. Vooral schoudertassen en handtassen die groter van formaat zijn, worden steeds vaker gebruikt als schooltas. Waar je ook voor gaat: een schooltas moet altijd aan bepaalde eisen voldoen. Als je niet al je schoolspullen kunt meenemen, heb je er immers nog niets aan. Heb je regelmatig je laptop nodig voor school of studie? Dan stel je misschien nóg meer eisen aan je schooltas. Gelukkig zijn er speciale laptop rugzakken die voldoende ruimte bieden om een laptop en overige schoolspullen mee te nemen.


Extra gymtas

Als je naar de middelbare school gaat heb je niet alleen schoolspullen nodig, je moet ook nog gymmen! En dat kan niet zonder gymspullen. Soms heb je wel twee of zelfs drie keer in de week gymles, en moet je daarom steeds je gymspullen meenemen. Een bowler is perfect om te gebruiken als gymtas of sporttas. Er past precies genoeg in en je kunt hem aan je stuur hangen of achterop binden om hem van en naar school te vervoeren. Zo komt je schooltas niet overvol te zitten met gymspullen en kun je je gymspullen eventueel netjes in je kluisje bewaren tot de volgende gymles.