Op de eerste schooldag is alles nieuw. Wie zijn je nieuwe klasgenoten? Wie is de nieuwe mentor? Heb je een fijn rooster? Spannend! Kom daarom goed voor de dag met een gloednieuwe rugzak. Al jarenlang is een rugzak onmisbaar voor veel scholieren. Niet gek, want alles wat je nodig hebt op school kan erin. Boeken, broodtrommel, etui, agenda: in een rugzak is genoeg ruimte om al je schoolspullen iedere dag mee te nemen. 

Optimaal draaggemak

Schooltassen zijn zwaar! Er moeten boeken in voor soms wel 7 of 8 verschillende vakken, je broodtrommel moet mee, een flesje drinken, agenda, etui, telefoon, portemonnee, rekenmachine en ga zo nog maar even door. Natuurlijk kun je wat spullen in je kluisje leggen, maar veel boeken moeten iedere dag mee naar huis omdat je huiswerk hebt van het vak. Daarom wil je natuurlijk dat jouw rugzak makkelijk draagbaar is. Geen probleem: schoolrugzakken zijn voorzien van comfortabele schouderbanden, waardoor het gewicht goed op de schouders hangt. Omdat het gewicht van de rugzak verdeeld is over twee schouders, blijft de rug grotendeels bespaard. Bovendien zijn de schoolrugzakken zo gemaakt dat ze ook op je rug comfortabel en stevig aanvoelen. Dankzij de verschillende vakken aan de binnen- en buitenkant van de tas, kun je je schoolspullen slim verdelen en vind je ze snel weer terug. 


Goede kwaliteit rugzak

Een schooltas moet minstens 4 jaar kunnen, maar soms ook wel 6 jaar of langer. Goede kwaliteit is dus van groot belang. De rugzakken in het assortiment van HelloBags zijn daarom gemaakt van de beste materialen, zodat ze zo lang mogelijk mee kunnen. Bovendien bieden veel fabrikanten garantie op de tas. Als hij onverhoopt kapot gaat, regelen wij voor je dat de tas weer gemaakt wordt.