Ken je die tassen waar postbodes vroeger alle post in rondbrachten? Deze tassen zijn tegenwoordig weer helemaal terug, in verschillende trendy kleuren, vormen en maten. Dat is ook geen wonder, want de postbodetassen zijn superhandig in het gebruik. Ze zijn ruim, gemakkelijk te dragen en zijn handig in het gebruik. Bovendien zijn ze te gebruiken voor verschillende doeleinden: er passen genoeg boeken in om de postbag als schooltas te gebruiken, maar ook om mee te nemen naar het werk of om op reis te gaan komen de tassen van pas. Je neemt ze mee in je handbagage en ook op de plaats van bestemming heb je een praktische schoudertas bij de hand.

Geen producten gevonden...

Meer dan alleen post rondbrengen

Een postbag is niet alleen geschikt om de post rond te brengen. Denk bijvoorbeeld aan alle spullen die je mee moet nemen naar school of naar college: vanwege de rechthoekige vorm is een postbag perfect geschikt om collegeblokken en boeken in mee te nemen. Bovendien zijn sommige postbags voorzien van een extra stevig vak, waar je bijvoorbeeld een laptop of tablet in kunt doen. Neem je je tas regelmatig mee op de fiets? Dan moet hij tegen wat regen kunnen. Met een postbag hoef je je geen zorgen te maken dat de spullen in je tas nat worden: dankzij de grote flap is je bagage altijd beschermd tegen de regen, zelfs als de tas te vol zit en de rits niet meer dicht kan.


Makkelijk te dragen

Als je veel spullen bij je hebt, kan het soms lastig zijn om je tas voor langere tijd aan een arm te dragen. Met een postbag is dat gemakkelijker: omdat je de tas over de schouder draagt, houd je je handen vrij voor andere dingen. Eventueel kun je de tas zelfs met één hand ondersteunen om je schouder wat te verlossen. Bovendien zijn schouderbanden comfortabel bij het dragen en zijn ze in lengte te verstellen. Zo past de tas bij iedereen: groot of klein.