Draag jij je laptop liever niet om één schouder omdat je dat zwaar of lastig vindt? Of ga je regelmatig om de fiets naar je werk of naar het station? Dan biedt een laptoprugzak voor jou een oplossing. Met een laptoprugzak profiteer je van de voordelen van een laptoptas én van die van een rugzak: je laptop is goed beschermd tegen vallen en stoten, je kunt het gewicht verdelen over je schouders en je hebt je handen vrij terwijl je onderweg bent.

  

Mogelijkheden van een laptoprugzak

In een laptoprugzak is het mogelijk om meer dan alleen je laptop te vervoeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een notitieblok, kantoorartikelen en natuurlijk je telefoon en portemonnee. Ook voor scholieren en studenten biedt een laptoprugzak uitkomst. Dankzij de extra vakken naast het speciale laptopvak, is het mogelijk om ook boeken en andere spullen die je nodig hebt voor school of college in dezelfde tas mee te nemen. Zo hoef je niet te sjouwen met allerlei verschillende tassen. Ga je regelmatig op zakenreis? Ook dan kom een laptoprugzak van pas. Vervoer hem in de handbagage en je kunt onderweg doorwerken terwijl je al je spullen bij de hand hebt. Daarnaast heeft een laptoprugzak ruimte voor bijvoorbeeld kleding, toiletspullen en een paspoort.

Design laptoprugzak

Bij het ontwerpen van laptop rugzakken staan het draagcomfort en de veiligheid voorop. Een laptop is immers voor veel mensen een waardevol bezit omdat er veel belangrijke documenten op staan. Met een laptoprugzak kun je erop vertrouwen dat je laptop goed beschermd is. Daarnaast zijn de schouderbanden zo gemaakt dat ze optimaal draagcomfort bieden. Maar ook aan het design is gedacht: voor de zakelijke gebruiker zijn er diverse laptoprugtassen beschikbaar met een basic maar stijlvol design. Hou jij van wat meer kleur? Dan past een laptoprugtas met een vrolijke print misschien beter bij jou. Waar je ook voor gaat: bij HelloBags ben je verzekerd van een laptoprugzak van de beste kwaliteit.