Ben je een echte wandelaar en ga je regelmatig lange tochten maken? Of houd je ervan om op je mountainbike mooie fietstouren te maken door de bossen? Dan is een dag rugzak ideaal voor jou. Een dagrugzak biedt namelijk veel draagcomfort en opslagruimte en is bestand tegen de regendruppels die soms tevoorschijn komen. Bij HelloBags vind je dagrugzakken van verschillende formaten en in verschillende stijlen, waardoor er voor iedereen wel een passende rugzak te vinden is.

Draagcomfort

Wanneer je een dag op pad gaat, heb je van alles nodig. Een flesje water, een snack of broodje voor onderweg, eventueel blarenpleisters of een bandenplaksetje en nog veel meer. Om al deze spullen mee te kunnen nemen, komt een dagrugzak goed van pas. Natuurlijk wil je wel met zo veel mogelijk gemak en comfort je wandeling of fietstocht kunnen maken. Met een dagrugzak is dit geen enkel probleem. Deze rugzakken zijn precies zo ontworpen dat perfect zijn om de hele dag te dragen, zonder dat je last krijgt van je rug of schouders.


Extra steun

Heb je onderweg veel spullen nodig? Dan kan het gewicht van je outdoor rugzak aardig oplopen. Om extra steun te bieden, zijn sommige outdoor rugzakken voorzien van een heup- en borstriem die ervoor zorgen dat niet al het gewicht op de schouders terecht komt. Bovendien zorgen deze riemen ervoor dat de schouderbanden niet afglijden. Ook bij moeilijker begaanbare paden houd je daarom je handen vrij om je eventueel ergens aan vast te kunnen grijpen. Maak het outdoor gevoel compleet met een rugzak in neutrale en natuurlijke kleuren, of fleur je dag op met een vrolijke rugzak in een felle kleur. Zo weet je zeker dat niemand je kwijtraakt!