Rugzakken lijken altijd verbonden te zijn aan scholieren. We kennen het allemaal: de eersteklassers die met een grote rugzak door de school lopen. Toch zijn rugzakken niet alleen geschikt voor scholieren. Stiekem zijn ze namelijk best wel praktisch: je hangt je bagage op je rug en je bent klaar om te gaan. Ondertussen heb je beide handen vrij voor andere dingen en hoef je niet steeds aan je tas te sjorren om hem goed te hangen. Bij HelloBags vind je praktische én hippe rugzakken voor iedereen.

 

Praktische en hippe schooltas

Naar school heb je veel verschillende spullen nodig. Niet alleen schoolboeken voor alle vakken, maar ook schriften, een etui, agenda, rekenmachine en een boterhamtrommel. Om al deze spullen gemakkelijk mee te kunnen nemen, heb je een schooltas nodig. Een rugzak is ideaal om te gebruiken als schooltas: hij is stevig, er kan veel in en je kunt hem makkelijk meenemen. Bovendien wordt het zware gewicht dat meestal wordt meegedragen in een schooltas, verdeeld over twee schouders. Dat is beter voor de lichaamshouding én draagt fijner. Als scholier wil je natuurlijk niet voor schut staan vanwege je tas. Dat is ook niet nodig! In ons assortiment vind je hippe rugzakken waarmee je met een gerust hart door de school loopt. Geef je toch de voorkeur aan een schoudertas? Dan biedt een postbag de uitkomst. Deze tas, die van oudsher alleen door postbodes werd gebruikt, is ruim en heeft voldoende vakken om al je spullen in kwijt te kunnen.


Rugzak voor je laptop

Je laptop wil je natuurlijk veilig vervoeren, ook als je door weer en wind naar op de fiets naar school of werk gaat. Als scholier heb je meestal al een rugzak, en moet je je laptop in een losse tas meenemen wanneer je die nodig hebt. Om het jezelf gemakkelijker te maken, kun je kiezen voor de 2-in-1 oplossing: een laptop rugzak. Hierin stop je alle schoolspullen die je nodig hebt én kun je een laptop meenemen. Bovendien is de laptop in een speciale rugzak extra goed beschermd tegen krassen, stoten en andere omstandigheden waarmee je te maken krijgt onderweg.


Outdoor uitpakken

Trek je regelmatig een dagje de natuur in? Of ben jij degene die de hele dag de tas mag dragen tijdens een uitje? Dan komt een outdoor rugzak voor jou goed van pas. Een outdoor rugzak, ook wel dagrugzak genoemd, is uitstekend te gebruiken wanneer je de hele dag op pad bent. Voldoende ruimte, veel vakjes en fijne schouderbanden zorgen ervoor dat je deze tas de hele dag om kunt hebben zonder last te krijgen van een zere rug. Veel outdoor rugzakken hebben een heup- en borstriem om het draaggemak nóg verder te vergroten. Met een mooie camouflageprint word je zelf een deel van de natuur.