Ideaal voor de fervente reiziger: een reistas met wielen! Veel ruimte, handig mee te nemen op reis en na gebruik weer gemakkelijk op te bergen. Een reistas is daarom perfect geschikt voor wie regelmatig een week of weekendje op reis gaat. Reistassen met wielen zijn beschikbaar in allerlei formaten, soorten en kleuren, zodat er voor iedereen wel een geschikte reistas te vinden is. En voor welke reistas je ook kiest: bij HelloBags ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Geen producten gevonden...

Op reis met de reistas

Waar een koffer vooral geschikt is voor reizen per vliegtuig, is een reistas juist ideaal voor andere reizen. In de bus, in de auto, in de trein: met een reistas kun je alle kanten op. Omdat hij flexibel is, kun je er veel bagage in opbergen en neemt hij op de momenten dat je hem niet nodig hebt relatief weinig ruimte in beslag. Een reistas met wieltjes is gemakkelijk in te passen in een kofferbak. Omdat hij zacht is en meegeeft, kun je in meer spullen kwijt achter in de auto dan wanneer het hele gezin reist met een harde koffer. Bovendien zijn de reistassen zeer stevig. Dankzij het gebruik van sterk polyester bij veel van de reistassen, scheuren ze niet zomaar uit.


Niet zwaar tillen

Ben je geneigd om veel mee te nemen op vakantie? Wanneer je per auto, trein of bus rijdt, ben je niet gebonden aan een maximum gewicht zoals dat in vliegtuigen wel het geval is. Dat is makkelijk, maar kan ook een nadeel zijn. Je hoeft nu immers geen rekening te houden met wat je allemaal wel en niet mee kunt nemen. Daarom is een reistas met wielen ideaal: zelfs als je tas heel zwaar is, heb je hier weinig last van. De enige momenten dat je hem moet tillen, is in en uit de auto, bus of trein. Voor de rest trek je hem gewoon achter je aan. De tassen uit het assortiment van HelloBags zijn voorzien van goede wieltjes en een stevige trekstang, zodat je altijd kunt vertrouwen op jouw reistas