Heb je een weekendje weg op de planning staan, ga je binnenkort kamperen of ben je een student die in het weekend de was mee naar huis moet nemen? Dan komt een reistas voor jou goed van pas. Door het gebruik van zachte maar stevige materialen, is een reistas perfect wanneer je op een korte vakantie gaat. Je kunt er al je spullen in kwijt en bergt hem ook weer gemakkelijk op wanneer je hem niet meer nodig hebt. Of je gebruikt je tas als sporttas: multifunctioneel en praktisch. Waar je de tas ook voor gaat gebruiken: bij HelloBags vind je altijd een reistas die bij je past.

 

Met of zonder wielen

Wat krijg je als je de voordelen van een tas combineert met de voordelen van een koffer? Precies, een reistas met wieltjes! Eenvoudig op te bergen en uit te rekken dankzij het flexibele stof waarvan de tas gemaakt is, en makkelijk mee te nemen dankzij de wieltjes die eronder zitten. Ga je naar een plek zonder verharde wegen? Dan heb je wellicht meer aan een reistas zonder wielen. Als je ze immers niet kunt gebruiken, heb je ook niets aan het extra gewicht wat ze aan de tas geven. Extra voordeel: een tas zonder wieltjes zul je niet snel te zwaar inpakken. Als je hem namelijk zelf moet tillen, blijken sommige spullen die je wilde meenemen opeens toch iets minder noodzakelijk…


Sportief op pad met de sporttas

Ga je regelmatig naar de sportschool of zit je in het lokale voetbal- of hockeyteam? Dan maak je regelmatig gebruik van een sporttas. In een sporttas kun je alle spullen kwijt die je nodig hebt bij het sporten. Niet alleen je sportkleding, maar ook je handdoek en douchespullen voor na het sporten, je bidon en je sportschoenen niet te vergeten. Een sporttas biedt je voldoende ruimte om al deze spullen gemakkelijk met de mee te nemen. Bij HelloBags vind je verschillende sporttassen in diverse kleuren, groottes en modellen.