Ga je binnenkort op vakantie, maar heb je nog geen geschikte koffer om je bagage in mee te nemen? Bij HelloBags vind je een ruim assortiment zachte koffers. Met A-merken als Decent, Gabol en Travelite kun je altijd rekenen op een betrouwbare koffer die doet wat hij moet doen.

 

Reizen per auto, bus of trein

Een zachte koffer is, in tegenstelling tot een harde koffer, gemaakt van zachte materialen zoals polyester en nylon. Reis je vaak met de auto, de bus of de trein? Dan is een zachte koffer ideaal. Het grootste voordeel van een zachte koffer is dat je optimaal kunt profiteren van de beschikbare ruimte. Niet alleen rekt een zachte koffer een beetje meer wanneer je hem iets voller stopt dan de bedoeling is, ook bij het opbergen komt het zachte materiaal van pas. Doordat je de koffer als het ware kunt opvouwen, neemt deze relatief weinig ruimte in beslag. 


Eigenschappen van een zachte koffer

Andere voordelen van zachte koffers zijn dat ze beschikken over vakjes aan de buitenkant. Handig bij het inpakken, want zo kun je strategisch omgaan met de ruimte die je hebt. Heb je spullen bij je die je onderweg wellicht nodig hebt? Stop ze dan in één van de vakjes aan de buitenkant, en je hoeft niet je hele koffer te openen om erbij te kunnen. Net als harde koffers zijn ook zachte koffers beschikbaar in diverse uitvoeringen. Van jong en fris tot zakelijk en chic: alles is mogelijk. Bekijk welke koffers wij in ons assortiment hebben en maak je keuze!