Ga niet onnodig sjouwen met een zware koffer, als je ook trolleys kunt gebruiken! Een trolley is makkelijk wanneer je lange stukken moet lopen met je bagage, bijvoorbeeld op het vliegveld of van de trein naar je hotel. Dankzij de wieltjes die onder de koffer zitten, trek je hem gemakkelijk en zonder veel moeite met je mee. Zet de stuurstang op de door jou gewenste hoogte en je kunt op pad.

Kofferwieltjes

Trolleys zijn beschikbaar in uitvoeringen met twee en met vier wieltjes. Beide opties bieden verschillende voordelen. Zo zijn de wieltjes bij trolleys met twee wieltjes vaak geïntegreerd in de koffer. Dit betekent dat de wieltjes soepel rijden en dat ze goed beschermd zijn tegen stoten in bijvoorbeeld het bagageruim. Bovendien is een trekkoffer met twee wieltjes meer dan een vierwielig exemplaar geschikt om over ongelijke ondergronden te lopen. Denk bijvoorbeeld aan de oude straten van Rome of aan de jungle in Thailand. Trolleys met vier wieltjes hebben als voordeel dat ze gemakkelijk blijven staan en dat je ze ook voor je uit kunt duwen, in plaats van ze alleen achter je aan te trekken. Handig wanneer je ergens in de rij staat te wachten en slechts stapvoets vooruit komt.


Aanbod trolleys

Ook voor trolley geldt dat het aanbod eindeloos is. Uiteraard zijn trolleys beschikbaar in harde en zachte varianten, maar ook qua grootte, print en patroon zijn er veel mogelijkheden. Afhankelijk van waar je de koffer voor gaat gebruiken, kun je dus helemaal gaan voor een koffer die bij je past. Bij HelloBags ben je verzekerd van trolleys van de beste kwaliteit. Bovendien kun je voor de volledige garantie bij ons terecht, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan als er onverhoopt iets mis gaat.