Op zoek naar stevige en betrouwbare koffers? Bij HelloBags zit je goed! In ons assortiment vind je diverse harde koffers van de beste kwaliteit. Met topmerken als Tommy Hilfiger, SuitSuit en Travelite, ben je altijd verzekerd van een goede koffer die al je verwachtingen waar maakt

 

Reizen per vliegtuig

Zoals de naam al doet vermoeden, is een harde koffer gemaakt van harde materialen. Door gebruik te maken van kunststoffen als polycarbonaat en polypropyleen, ontstaan zeer stevige koffers die tegen een stootje kunnen en bovendien licht van gewicht zijn. Reis je per vliegtuig? Dan zijn deze eigenschappen onmisbaar. We weten immers allemaal dat er op het vliegveld vaak niet zachtzinnig wordt omgegaan met onze persoonlijke eigendommen. Met een harde koffer van HelloBags is je bagage goed beschermd tegen stoten en schokken.


Voordelen van een harde koffer

Een harde koffer heeft, naast het feit dat hij stevig is, nog verschillende andere voordelen. Zo zijn harde koffers waterbestendig, gemakkelijk schoon maken en eenvoudig op elkaar te stapelen. Bovendien zijn dankzij de nieuwste technieken de mogelijkheden wat betreft het design vrijwel eindeloos. Beken kleur door te gaan voor de Oranje Leeuw of laat je horen voor de Rode Duivels. Raak je vaak dingen kwijt? Dan is een koffer met opvallende print misschien wel iets voor jou. Die kun je bijna niet verliezen! Gebruik je de koffer voor zakenreizen? Dan ga je misschien liever voor een neutrale kleur, maar met een subtiel patroon. Denk aan cirkels, strepen of andere vormen. Zo krijgt ook een basic koffer nét dat beetje extra.