Neem je je tablet regelmatig mee onderweg, bijvoorbeeld om de tijd te doden met een spelletje of om nog wat belangrijke documenten door te nemen voordat je naar een afspraak moet? Maar vind je het elke keer weer een risico om de tablet gewoon in je handtas of zakenkoffer te doen, zonder extra bescherming? Dan biedt een tablet sleeve voor jou de uitkomst. Je hebt geen extra tas nodig, maar doet de tablet in een hoes en neemt hem veilig mee op pad. Zo is je tablet beschermd tegen krassen en andere kleine ongelukjes.

 

Praktische opberghoes voor je tablet

Het grootste voordeel van een tablet is het handzame formaat. Omdat een tablet klein en licht is, neem je hem gemakkelijk overal mee naar toe. Juist daarom is het noodzakelijk om je tablet extra te beschermen. In een tablethoes combineer je het beste van twee werelden: de tablet is beschermd tegen krassen en stoten én je kunt hem gemakkelijk meenemen in je eigen tas. Tablet sleeves zijn namelijk over het algemeen dun en nemen daarom weinig ruimte in beslag, terwijl ze wel stevig zijn en extra bescherming bieden. 


Cover of hoes

Wat betreft de bescherming van een tablet zijn er verschillende opties. Zo kun je gaan voor een hoes. Het voordeel van een hoes is dat je de tablet er gemakkelijk in en uit haalt en dat de hoes geschikt is voor meerdere typen tablets. Dat laatste is vooral handig wanneer je een tablet hebt die niet standaard is en waar dus geen speciale hoezen voor beschikbaar zijn. Met een cover is dat juist wel het geval: veel covers zijn speciaal gemaakt voor de iPad of voor een Samsung Tab. Het voordeel van een cover is dat de tablet er perfect in past en dat je hem kunt gebruiken zonder hem uit de cover te halen. Bovendien biedt een cover precies die bescherming die de tablet waarvoor hij gemaakt is nodig heeft.