Werk je bij een bedrijf met flexibele werkplekken? Of ga je regelmatig naar klanten toe? Dan heb je vaak veel spullen nodig op verschillende locaties. In een gewone attaché koffer of laptoptas moet je alles zelf dragen, maar dit kan erg zwaar zijn. Vooral als je wat langere afstanden moet afleggen, bijvoorbeeld wanneer je met het openbaar vervoer reist of in een groot kantoorpand werkt, is dat erg lastig en zelfs slecht voor je rug. Met een laptoptrolley maak je het jezelf gemakkelijk: je bergt al je werkbenodigdheden op in de trolley en trekt hem eenvoudig achter je aan terwijl je op weg gaat naar je volgende bestemming.


Geen producten gevonden...
 

Praktische laptoptrolley

In een laptoptrolley heb je voldoende ruimte om alle spullen mee te nemen die je voor je werk nodig hebt. Niet alleen een laptop, maar ook een schrijfmap, belangrijke documenten en alle andere spullen die je dagelijks gebruikt. Zakenkoffers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van wat je allemaal mee wil nemen, kun je kiezen voor een formaat dat bij jouw wensen past. Met een compacte laptop heb je immers minder ruimte nodig dan met een 17 inch exemplaar. Veel business trolleys zijn voorzien van extra vakken. Hierin kun je spullen opbergen zoals pennen en notitieblokken, maar ook bijvoorbeeld je lunch.


Onderweg met een laptoptrolley

Het grootste voordeel van een laptoptrolley is natuurlijk dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Dankzij de wieltjes, hoef je het zware gewicht van je zakentas niet te dragen, maar sleep je de tas eenvoudig achter je aan. Ga je regelmatig op reis voor je werk? Sommige laptoptrolleys mogen, afhankelijk van de grootte van de koffer en van de richtlijnen van de luchtvaartmaatschappij, mee in de handbagage. Zo bespaar je jezelf het overladen van je zakelijke uitrusting en kun je eventueel in het vliegtuig doorwerken aan verslagen die je af moet maken of presentaties die je nog moet houden. Bij HelloBags vind je laptoptrolleys in verschillende kleuren, formaten en types. Afhankelijk van jouw wensen en eisen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een harde trolley die tegen een stootje kan, of voor een zachte koffer waar extra veel bagage in kan.