Doe je je laptop regelmatig in je handtas? En heb je geen zin om een speciale laptoptas aan te schaffen om je laptop mee te kunnen nemen? Met een laptopsleeve combineer je het beste van twee werelden: je neemt je eigen handtas gewoon overal mee naar toe én je beschermt te laptop tegen vallen en stoten. Zo hoef je niet steeds je spullen over te laden van de ene naar de andere tas, maar heb je snel alles bij je wat je die dag nodig hebt. Ga je naar je werk, dan neem je de laptop mee in de sleeve, en heb je een dagje shoppen voor de boeg, dan laat je hem lekker thuis. 

  

Je laptop veilig vervoeren

Om je laptop extra veilig mee te nemen onderweg, kun je hem in een laptophoes doen. Zo’n hoes is gemaakt van duurzame materialen zoals neopreen en heeft een dikke, gewatteerde voering. Hierdoor gaat de hoes lang mee en wordt de laptop beschermd tegen verschillende omstandigheden. Denk aan momenten waarop je je tas iets te hard op de grond zet, of aan die keer dat je flesje in je tas had gelekt en al je spullen nat waren. Zonder laptopsleeve loop je in deze gevallen het risico dat je laptop het niet meer doet. Vervelend, want het is niet alleen een dure aankoop, maar ook al je belangrijke documenten staan erop. Met een laptophoes zijn deze problemen gemakkelijk te voorkomen.


Een passende laptopsleeve

Laptopsleeves zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zin in een vrolijke print? Of ben je juist op zoek naar een zakelijke sleeve? Je vindt het in het assortiment van HelloBags. Daarnaast bestaan er laptophoezen die zijn voorzien van een rits en hoezen in envelopvorm. Bij alle soorten ben je ervan verzekerd dat je notebook optimaal beschermd is tegen schokken en stoten. Let bij de aanschaf van een laptopsleeve goed op het juiste formaat: een laptophoes moet niet te klein zijn, want dan past de laptop er niet in, maar ook zeker niet te groot, want dan is de bescherming niet optimaal. Past de hoes toch niet goed? Dan kun je hem uiteraard aan ons retourneren en het juiste formaat uitkiezen.