Ben je vaak onderweg voor je werk, of werk je als zelfstandige? Dan heb je natuurlijk altijd je zakelijke uitrusting bij je. Zonder laptop of tablet is het immers lastig werken! Vervoer al je werkspullen veilig én mooi in een businesstas van HelloBags. In ons assortiment vind je tassen voor laptops en tablets van de beste kwaliteit, maar ook klassieke attaché koffers.

 

Een draagbaar kantoor

Is alles wat jij nodig hebt online beschikbaar? Dan kun je in feite overal werken. Handig, want zo zit je overdag samen met je collega’s op kantoor, maar kun je ook tussen twee afspraken door werken in een koffietentje of je reistijd optimaal gebruiken door te werken in de trein. De enige voorwaarde om mobiel te kunnen werken, is natuurlijk een laptop of tablet en een internetverbinding. Die laatste heb je niet altijd zelf in de hand, maar je laptop of tablet kun je gemakkelijk zelf meenemen. Wat wel belangrijk is, is natuurlijk om je spullen op een goede manier te vervoeren. Je wilt immers niet dat je laptop kapot gaat.


Onderweg met de laptop

Om je laptop te vervoeren, heb je verschillende mogelijkheden. Een laptoptas is handig wanneer je niet veel anders bij je hebt dan alleen een laptop. Deze compacte tas is namelijk niet alleen makkelijk om mee te nemen, maar beschermt je laptop optimaal tegen stoten en biedt ruimte voor kleine spullen zoals pennen, een kladblok en een telefoon. Met een laptoprugzak profiteer je van dezelfde voordelen. Echter is een rugzak ideaal wanneer je op de fiets naar je werk gaat: in een laptoprugzak is de laptop goed beschermd en je neemt hem makkelijk mee zonder al te zwaar te moeten tillen. Wil je alleen wat extra bescherming voor je laptop en heb je hier geen speciale tas voor nodig? Dan biedt een laptopsleeve uitkomst. Met een sleeve neem je de laptop mee in je tas of houdt je hem vast in de hand. Zo hoef je niet twee verschillende tassen mee te nemen, wanneer je ook nog andere spullen bij je hebt. Ga je regelmatig op zakenreis? Dan komt een speciale laptoptrolley goed van pas. Een dergelijke trolley is meestal geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig, en heeft een apart vak om de laptop achter te doen.


Tablet gemakkelijk meenemen

De afgelopen jaren hebben tablets steeds meer terrein gewonnen. Begrijpelijk, want ze zijn licht, gemakkelijk om mee te nemen en je hebt altijd je zakelijke documenten snel bij de hand. Maar ook je tablet wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. In je normale tas meenemen is een optie, maar dan loop je wel het risico dat de tablet beschadigt doordat je sleutels ertegenaan komen of nat wordt omdat je flesje water ernaast zat. Met een speciale tablettas of –hoes, voorkom je dat de tablet beschadigd raakt én neem je hem gemakkelijk mee. Let bij de aanschaf van een laptop- of tablettas goed op dat je kiest voor de juiste afmeting.