Met een koffer van Tommy Hilfiger reis je in stijl. Kwaliteit, elegantie en luxe zijn kenmerkend voor de koffers en tassen van dit bekende merk. De karakteristieke Amerikaanse ‘preppy look’ in de kleding van het merk is ook doorgevoerd in de koffers en tassen, waarin de kleuren rood, wit en blauw van het logo geregeld terugkeren.


Koffer van Tommy Hilfiger

Ga je voor een koffer van Tommy Hilfiger, dan ga je voor klasse en kwaliteit. Bovendien ben je verzekerd van een duurzame koffer die lang meegaat. Het materiaal waar de meeste koffers van gemaakt zijn, polycarbonaat, is stevig en hard en is daarom perfect geschikt voor het gebruik in reisbagage. Vooral wanneer de koffer ook gebruikt wordt voor het reizen per vliegtuig, zijn de kenmerken van dit materiaal onmisbaar. Tommy Hilfiger staat daarnaast ook voor gemak: de wieltjes rollen soepel over diverse ondergronden, de handgreep is gemakkelijk uitschuifbaar en de rits gaat moeiteloos open en dicht.


Tas met een tijdloze look

Net als de koffers, zijn ook de tassen van Tommy Hilfiger gemaakt van de beste materialen. Natuurlijke grondstoffen als katoen en leer, zorgen ervoor dat de tassen luxe aanvoelen en vaak een leven lang meegaan. Daarnaast hebben de tassen van dit merk een tijdloze uitstraling, waardoor ze niet aan de grillen van de mode onderhevig zijn. Met een tas van Tommy Hilfiger ben je daarom verzekerd van een prachtige tas die je look compleet maakt.