Fris, kleurrijk en jong: dat is wat het merk SuitSuit uitstraalt. De koffers van SuitSuit vallen op vanwege hun vrolijke prints en unieke patronen. Heb je een koffer van SuitSuit, dan ben je in het bezit van een echte blikvanger die je niet zomaar kunt kwijtraken. Handig voor jezelf, maar vooral handig wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig. Sta je te wachten bij de bagageband? Dan zie je jouw koffer al van veraf aankomen.


Een echt vakantiegevoel met SuitSuit

Een koffer van SuitSuit brengt je al ruim voordat je op reis gaat in een echte vakantiestemming. Zelfs al ga je op zakenreis, dan nog zorgt SuitSuit voor dat extra lichtpuntje tussen alle andere reiskoffers. De koffers van dit jonge merk zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ga je een weekendje weg? Voorkom dan lange wachttijden bij de bagageband of een overvolle auto met een kleine handbagagekoffer. Een week op citytrip? Dan heb je waarschijnlijk iets meer ruimte nodig in je koffer, je wilt immers wel regelmatig wat schone kleding aan! Met een middelgroot formaat zit je helemaal goed: voldoende ruimte om al je spullen kwijt te kunnen, zonder dat je meteen moet slepen met een grote koffer. Heb jij het geluk dat je een lange vakantie in het vooruitzicht hebt? Dan heb je misschien juist zo’n grote reiskoffer nodig waarin je genoeg bagage kunt vervoeren om een tijdje mee vooruit te kunnen.


Innovatie en stijl

De koffers van SuitSuit zijn niet alleen origineel, ze zijn ook gemaakt met de laatste technieken. Dit betekent dat de koffers zeer licht van gewicht zijn, maar dat ze toch extreem stevig zijn en daarom lang meegaan. Innovatie zit bij SuitSuit ook in de gemakken van de koffer. Vanzelfsprekend hebben de koffers een goede ritssluiting en fijne wieltjes, maar ook over de opbergmogelijkheden aan de binnenkant is nagedacht. Waar het sommige koffers nog wel eens ontbreekt aan opberggemak, is bij SuitSuit écht aandacht besteed aan de wensen en eisen van de moderne reiziger. Met SuitSuit reis je met gemak in stijl.