Sockwell maakt – zoals de naam al zegt – sokken. Niet zomaar sokken, maar sokken die gemaakt zijn om zere voeten te voorkomen. Vlieg je regelmatig? Dan weet je vast hoe moe en zwaar je voeten en onderbenen kunnen aanvoelen na een lange reis. Omdat je zo lang stil zit en weinig ruimte hebt om te bewegen, neemt de kans op trombose toe. De speciale sokken van Sockwell verkleinen de kans op trombose, voorkomen pijnlijke en vermoeide voeten én zorgen ervoor dat je voeten zich snel kunnen herstellen. Precies wat je voeten nodig hebben tijdens een lange reis. Maar ook in het dagelijks leven bieden de sokken van Sockwell extra ondersteuning voor je voeten.

Therapeutische sokken met een modern design

Bij sokken met een therapeutische werking, denk je niet direct aan een goede look. Toch heeft Sockwell het voor elkaar gekregen om compressiekousen te maken die fijn zijn voor je voeten en er daarbij ook heel mooi uitzien. De sokken hebben een mooie stijl en dankzij de vrolijke kleuren en patronen krijg je direct een optimistisch en blij gevoel wanneer je de sokken aantrekt. En bovendien zorgen de sokken ervoor dat je dit gevoel de hele dag vast kunt houden. Geen zere voeten meer na een lange wandeling, of vermoeide voeten van een werkdag op kantoor, maar frisse en uitgeruste voeten.

Verantwoorde sokken

Sockwell heeft bij de ontwikkeling van de kousen natuurlijk gekeken naar het draagcomfort. Maar dat is niet het enige waarop is gelet: ook duurzaamheid en het milieu staan hoog in het vaandel bij dit Amerikaanse merk. Zo is er gebruik gemaakt van de wol van Merinosschapen die vrij kunnen grazen. Daarnaast zoekt Sockwell altijd naar manieren waarop zij lokale initiatieven van fabrikanten, herders en designers kunnen ondersteunen. Verantwoord ondernemen zit dus in het DNA van Sockwell, en dat merk je aan de kwaliteit van hun producten.