Als sportieveling in de sneeuw, ben je bij Nitro aan het juiste adres. Dit merk staat namelijk bekend om de verschillende soorten snowboards die zij verkopen. Maar ook voor tassen ben je bij Nitro aan het juiste adres. Functioneel, praktisch en duurzaam zijn drie termen die het Amerikaanse merk goed omschrijven. Hoewel Nitro zich grotendeels richt op de wintersporters, zijn de tassen ook geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen naar school.


Opvallend design

Overkomt het jou ook wel eens dat je tussen een heleboel andere tassen je eigen tas niet meer herkent? Met een tas van Nitro is dit verleden tijd. De unieke en opvallende prints die het merk gebruikt, zorgen ervoor dat je je tas niet snel meer zult kwijtraken. Ben je op zoek naar een tas met voldoende ruimte en vakjes? Ook dan zit je goed bij Nitro. De backpacks, schoudertassen, rugzakken en weekendtassen zijn van een groot formaat, zodat je altijd voldoende ruimte hebt om je spullen mee te nemen.


Duurzaam gemak

Bij Nitro worden urban elementen gecombineerd met moderne technologieën en een uiterst betrouwbare kwaliteit. Deze combinatie geeft de tassen een unieke en hippe look met het hoogst mogelijke draagcomfort. Bovendien gaan de tassen lang mee. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je tas je in de steek laat. Ideaal voor mensen die er een actieve en sportieve levensstijl op nahouden.