Stoer en sportief, dat zijn de kenmerken van de tassen van Napapijri. Ben je van plan om binnenkort op een actieve vakantie te gaan? Dan komt een tas van Napapijri waarschijnlijk goed van pas. Maar ook voor het gebruik als sporttas of weekendtas zijn de tassen van dit merk ideaal. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er diverse goede tassen te vinden, die voldoen aan alle eisen van de moderne sportieveling.


Functioneel en sportief

Hoewel alle tassen van Napapijri de Noorse vlag dragen, ligt de oorsprong van dit merk een stukje zuidelijker. Aan de voet van de Mont Blanc werd de Italiaanse oprichter van het merk geïnspireerd door outdoor avonturen. En dat is terug te zien in de ontwerpen: functionele en innovatieve materialen met een sportieve elegantie, een combinatie die niet veel merken weten te realiseren. Bij Napapijri is deze missie wel geslaagd, en ben je dus verzekerd van een kwalitatieve tas die precies aan je wensen voldoet.


Op ontdekkingsreis

Napapijri haalt inspiratie uit reizen. Volgens het merk zijn de beste reizen de reizen die je helpen te ontdekken wie je bent. Voor iedereen is deze ontdekkingsreis uniek, en Napapijri helpt iedereen om de reis zo comfortabel mogelijk te maken. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je tas je in de steek laat, maar kun je je bezig houden met de dingen die er echt toe doen tijdens het reizen: genieten van de omgeving en nieuwe dingen ontdekken.

Geen producten gevonden...