Fairtrade producten hebben de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt, en zijn momenteel niet meer weg te denken uit onze maatschappij. MYOMY is een echte koploper wat betreft fairtrade fashion. Dit Nederlandse modemerk is namelijk sinds 2007 actief met het duurzaam ontwerpen, produceren en verkopen van tassen en accessoires. Koop je een tas van MYOMY, dan heb je niet alleen een uniek Nederlands Design in handen, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Wat wil je nog meer?


Echt vakmanschap

Een echte MYOMY-tas staat bol van het vakmanschap: van het eerlijk verkregen leer dat op een ambachtelijke en milieuvriendelijke manier gelooid is tot de manier waarop de tassen in elkaar worden gezet, alles wordt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gerealiseerd. De samenwerking met Nederlandse ontwerptalenten zorgt ervoor dat je de trotse eigenaar kunt zijn van een prachtige tas die bijdraagt aan een betere wereld.


Tijdloos en stijlvol

Dat eerlijke producten voorop staan bij MYOMY mag duidelijk zijn. Dat betekent echter niet dat de tassen er niet mooi uitzien: ook over het design is goed nagedacht. Van klassieke tassen die je jarenlang kunt gebruiken tot hippe exemplaren waarmee je de show steelt, alles is mogelijk. De unieke ‘paper bag’, een leren tas in de vorm van een papieren zak, kan zomaar eens uitgroeien tot een echte klassieker. Leuk detail is bovendien dat de tassen door ze te gebruiken een eigen karakter krijgen, omdat het leer zich vormt naar hoe de tas wordt gebruikt. Zo wordt een MYOMY-tas écht van jou.