Het merk Converse is natuurlijk vooral bekend van de All Star sneakers die al jarenlang populair zijn onder veel mensen. Minder bekend, maar daarom niet minder mooi, zijn de tassen van Converse. Vooral jongeren weten de tassen van dit Amerikaanse merk goed te vinden. Dat komt omdat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook heel praktisch zijn in het gebruik.


Mee naar sport of school

Met een Converse tas sla je nooit de plank mis. Een Converse-tas kun je bijvoorbeeld gebruiken als sporttas. Vooral onder basketballers is het merk zeer populair. Dat komt deels omdat het merk al vroeg betrokken was bij de sport, maar natuurlijk vooral door de komst van de Amerikaanse basketbalspeler Chuck Taylor. Maar ook om je schoolspullen te vervoeren, komen deze tassen goed van pas. Ze zijn groot genoeg om je boeken en je lunch in mee te nemen. In de grotere uitvoeringen kun je zelfs een laptop kwijt.


Tijdloos en praktisch

Dat de tassen van Converse tijdloos zijn, bewijst het merk zelf als geen ander. Door ieder seizoen slechts kleine dingen te veranderen, passen ook wat oudere tassen nog steeds in het huidige straatbeeld. De retro look, de hoge kwaliteit en de veelzijdigheid van Converse, zijn de garantie dat we ook de komende jaren nog zullen gaan voor een tas van dit merk.