Dat vrouwen niet zonder handtas kunnen, wisten we natuurlijk allang. Maar ook voor mannen behoort een tas steeds vaker tot de basisuitrusting! De tassen van Burkely zijn gemaakt van prachtige materialen en hebben een tijdloos design. Met een Burkelytas ben je daarom verzekerd van een kwalitatief goede tas die bovendien jaren mee kan. De vele tassen van Burkely van Westernbag, laptoptassen als handtassen zijn geschikt voor zakelijk gebruik, maar ook in je vrije tijd kun je met deze tassen goed vooruit.


Voor school, werk en vrije tijd

Met een tas van Burkely zit je altijd goed. Het mooie, tijdloze design en het formaat van de handtassen en shoppers zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Zo bevatten veel tassen een vak voor een laptop, wat ze uitstekend geschikt maakt voor zakelijk gebruik. Ook voor scholieren en studenten biedt een Burkely tas uitkomst: in de ruime tassen vervoer je gemakkelijk de boeken die je nodig hebt voor school. Maar ook buiten het werk is een grote tas handig, vooral voor mensen die graag veel meenemen. Met de verschillende vakjes waarover de meeste tassen beschikken, houd je de belangrijkste spullen bovendien goed bij elkaar. Dat scheelt weer zoeken!


Mooie materialen

Burkely staat voor kwaliteit. Deze tassenspecialist maakt alleen gebruik van goede materialen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Zo ziet een tas van echt leer er niet alleen fraai uit, maar gaat die ook lang mee en geeft bovendien na een tijdje in gebruik te zijn geweest een unieke look en uitstraling aan de tas. Bij Burkely zit je goed voor een klassieke tas met een stoere uitstraling, maar ook voor een zakelijke en chique look.