Wil je er hip en trendy bijlopen met een tas van goede kwaliteit? Dan ben je bij BULAGGI aan het juiste adres. De tassen van dit Nederlandse merk zijn te herkennen aan de perfecte balans tussen functionaliteit en design. BULAGGI speelt met maar liefst vier nieuwe collecties per jaar altijd in op de laatste trends uit de modewereld.


Modern en praktisch

Bij BULAGGI is niet alleen gedacht aan de laatste trends, maar ook aan wat vrouwen verwachten van een goede tas. Dankzij de zorgvuldige afwerking zijn de BULAGGI-tassen praktisch zijn in het dagelijkse gebruik. Zo vind je aan de binnenkant een zakje voor je mobiele telefoon, zodat je nooit meer je hele tas overhoop hoeft te halen wanneer je gebeld wordt. Bovendien zijn alle tassen voorzien van een rits om je persoonlijke spullen goed te beschermen tegen bijvoorbeeld regen en diefstal.


Jonge uitstraling

In het uitgebreide assortiment van BULAGGI vind je altijd een tas die bij jou past. De vernieuwende ontwerpen en de keuze voor kwalitatieve materialen zorgen ervoor dat de tassen een jong en fris karakter krijgen. De exclusieve voering die BULAGGI gebruikt in haar tassen bezorgt je meteen een luxe gevoel. Met een tas van BULAGGI geef je je outfit iedere dag nét dat beetje extra. Zo loop je er altijd stralend bij.