Van sportschool tot vakantie, met een tas van Björn Borg zit je altijd goed. Dit Zweedse merk, dat de naam draagt van de bekende tennisser, past perfect bij mensen die een actieve levensstijl nastreven. Wat ooit begon als een onderbroekenmerk, is inmiddels uitgegroeid tot een compleet lifestyle merk. Tassen konden daarom niet achterblijven: onmisbaar voor de moderne vrouw én man.


Uitgebreid assortiment

In het assortiment van Björn Borg vind je voor ieder wat wils. Geef je de voorkeur voor een rugzak, ga je voor een schoudertas of ben je op zoek naar een trainingstas die je mee kunt nemen naar het sporten? Bij Björn Borg vind je het allemaal. Dankzij de verschillende groottes waarin de tassen beschikbaar zijn, kun je altijd kiezen voor een tas die bij jouw wensen aansluit.


Sportief en modieus

Björn Borg houdt niet alleen het design nauwlettend in de gaten, ook duurzaamheid speelt een rol bij het maken van de tassen. Dat houdt in dat de tassen lang meegaan en dat ze tegen een stootje kunnen. De perfecte mix tussen sportief en modieus die het merk heeft weten te bereiken, garandeert je dat je er altijd hip bij loopt.