Moest je op je koffer gaan zitten om hem nog dicht te krijgen en ben je bang dat de rits het zwaar gaat krijgen tijdens je vliegreis? Met een speciale kofferriem is dat niet meer nodig. Bind de kofferriem rond je koffer voor extra stevigheid. Ook om de inhoud van je koffer extra veilig te vervoeren, biedt een kofferriem een uitkomst. Met een kofferriem met slot ben jij de enige die de koffer kan ontgrendelen, en voorkom je dat mensen die kwaad willen gaan rommelen met jouw bagage.

Geen producten gevonden...

Kofferriem met slot

Reis je naar de Verenigde Staten? Dan is een TSA-slot op je bagage verplicht. Met een kofferriem met TSA-slot voer je zelf een 3-cijferige code in waarmee je de kofferriem open en weer dicht kunt maken. Mocht het nodig zijn dat douanebeambten in de VS je koffer controleren, dan kunnen zij het TSA-slot met een speciale loper openen. Zo voorkom je onnodige schade aan je koffer én weet je zeker dat je bagage uit handen van onbetrouwbare mensen blijft. Kan jouw koffer al op slot en heb je de kofferriem dus alleen nodig voor extra stevigheid? Dan biedt een eenvoudige riem met sluiting de oplossing.


Geschikt voor iedere koffer

Kofferriemen zijn in lengte verstelbaar. Daarom zijn ze te gebruiken voor koffer van verschillende formaten. Reis je de ene keer met een grote koffer en de andere keer alleen met wat kleine bagage? Dan stel je de riem eenvoudig in op het juiste formaat. Door te kiezen voor een kleurige kofferriem is het bovendien makkelijker om je eigen koffer te herkennen tussen alle andere koffers die tevoorschijn komen op de bagageband. Handig wanneer je koffer een neutrale kleur heeft.