Laat zien dat je bagage van jou is door gebruik te maken van een kofferlabel. Met een kofferlabel herken je jouw bagage gemakkelijker op de bagageband en kunnen anderen contact met je opnemen als je koffer onverhoopt zoek raakt. Natuurlijk is het mogelijk om zelf een label uit te printen en die te bevestigen aan je koffer, maar een zelfgemaakt label is over het algemeen niet echt stevig en kan daarom makkelijk loslaten.

Geen producten gevonden...
  

Stevig kofferlabel

Sta je te wachten bij de bagageband, ontdek je dat één van je medereizigers dezelfde koffer heeft als jij… Vervelend, want nu weet je niet in welke koffer jouw bagage zit. Voorkom dat jullie elkaars koffer meenemen door gebruik te maken van een speciaal kofferlabel. Met een kofferlabel is je koffer niet alleen vanaf de buitenkant beter herkenbaar, ook je naam, adres en telefoonnummer staan erop vermeld. Mocht je koffer kwijtraken, dan kan een simpel label ervoor zorgen dat al je spullen weer veilig bij jou terechtkomen. Zonder label is het onmogelijk te achterhalen van wie de koffer is, terwijl dat met een label in een mum van tijd lukt.


Tips voor het gebruik van een kofferlabel

Ben je op zoek naar een kofferlabel? Door te kiezen voor een felle kleur is jouw koffer extra herkenbaar. Vooral handig wanneer je in het bezit bent van een koffer in een neutrale kleur. Ook bij het invullen is het belangrijk om niet klakkeloos je gegevens op te schrijven. In het buitenland kan het namelijk knap lastig zijn om een adres te achterhalen als dat niet herkenbaar voor een buitenlander opgeschreven staat. Denk er daarom bij het invullen van je persoonlijke gegevens aan dat je ervoor zorgt dat mensen over de hele wereld het adres kunnen herkennen. Dit is eenvoudig door het land van herkomst achter het adres te zetten, bijvoorbeeld The Netherlands of Belgium. Voor een mobiel telefoonnummer geldt hetzelfde: vanuit het buitenland zijn Nederlandse of Belgische nummers niet zomaar te bereiken. Zet daarom de landcode van jouw land voor je echte nummer. Voor Nederland is dit +31 of 0031, voor België +32 of 0032. Door deze kleine trucjes toe te passen, kun je een hoop ellende voorkomen!