Als je op reis gaat met het vliegtuig, ben je er natuurlijk nog niet met alleen een koffer of reistas. Om je bagage extra te beschermen is het namelijk ook belangrijk dat je de juiste accessoires meeneemt. In een vliegtuig wordt er immers vaak vrij ruw omgegaan met je persoonlijke spullen. Om te voorkomen dat jouw volledige garderobe in delen de bagageband af komt, vind je bij HelloBags alle accessoires die je nodig hebt om jouw koffer zo veilig mogelijk naar iedere uithoek van de wereld te kunnen vervoeren.

 

Reisaccessoires voor de koffer

Met je nieuwe koffer wil je natuurlijk zo zorgvuldig mogelijk omgaan. Helaas kun je dit niet doorgeven aan het personeel op de vliegvelden! Zorg er daarom zelf voor dat je koffer zo goed mogelijk beschermd wordt tijdens een vliegreis. Hoe? Door gebruik te maken van extra reisaccessoires. Met een kofferriem bijvoorbeeld, bind je de koffer nog steviger dicht, zodat die niet open kan springen. Een mooi extraatje wanneer je bang bent dat je koffer onderweg open zal springen. Met een kofferslot beveilig je je persoonlijke eigenschappen nog beter. Vlieg je naar de Verenigde Staten? Dan is een speciaal TSA-slot verplicht. Heb je weleens meegemaakt dat iemand in de vlucht dezelfde koffer had als jij? Met een kofferlabel voorkom je dat iemand anders met jouw bagage aan de haal gaat, of misschien nog wel erger: dat jij de bagage van iemand anders meeneemt naar het hotel of naar huis.


Handig voor onderweg

Wil je zeker weten dat je niet bij hoeft te betalen voor je bagage? Of heb je op je vakantiebestemming zoveel geshopt dat je vermoed dat je koffer te zwaar is om mee te mogen in het vliegtuig? Met een kofferweegschaal kom je er snel achter of je vermoedens kloppen. Een kofferweegschaal is klein en gemakkelijk mee te nemen, en kan daarom ook gebruikt worden op de plaats van bestemming. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ga je een lange vliegreis tegemoet? Dan kun je misschien wel wat extra comfort gebruiken. Door vliegsokken aan te trekken, ontstaat druk op de juiste plaatsen op de voeten en onderbenen en wordt trombose voorkomen. Onmisbaar voor de echte globetrotter.